Auto lease

Wij nemen u alles uit handen, behalve het stuur!

Bij Gommans & de Wit Leasing willen wij dat u zich geen zorgen maakt wanneer u achter het stuur zit. En natuurlijk ook niet in de tijd wanneer u niet in uw lease-auto rijdt. Gommans & de Wit Leasing zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan en precies weet waar u aan toe bent. Dat noemen we leasecomfort. Omdat we een kleine organisatie zijn, gaat het bij Gommans & de Wit Leasing vooral om persoonlijke aandacht, kwaliteit, deskundigheid en een snelle en soepele aanpak. Zo zorgen wij ervoor dat u onbezorgd achter het stuur zit. 

De pluspunten van Gommans & de Wit Leasing

  • Bij Gommans & de Wit Leasing houden we het graag persoonlijk. Omdat we een kleine organisatie zijn waarbij één op één gesprekken vanzelfsprekend worden gevonden, krijgt u de volle aandacht. Dit waarborgt de persoonlijke aandacht en het leasecomfort bij Gommans & de Wit Leasing.
  • Doordat wij lokaal werken, kennen wij u persoonlijk en kennen wij uw bedrijf. Hierdoor kunnen wij de beste leasevorm adviseren die het beste bij u en uw bedrijf past. Met duidelijke afspraken die door ons nagekomen worden. Al uw lease-zaken zullen door ons snel en soepel afgehandeld worden.
  • Wij zijn van oorsprong een autobedrijf. Hierdoor hebben wij niet alleen verstand van leasen, maar zijn wij ook op het gebied van auto's en van auto-onderhoud deskundig.
  • Omdat Gommans & de Wit Leasing een kleine organisatie is, kunnen wij u kwaliteit leveren die u van ons verwacht. 

Met Gommans & de Wit Leasing zit u daarom altijd op de goede weg
Regionale binding, concurrende tarieven en persoonlijke betrokkenheid zijn de pijlers van Gommans & de Wit Leasing. Wij zijn niet merkgebonden en kunnen u dus maatwerk leveren, precies toegesneden op uw eigen (bedrijfs)situatie. Onderhoud en reparaties worden in bij onze eigen Vakgarage Gommans & de Wit uitgevoerd. 

Informatie
Neem gerust contact op met Martijn Berende (0478 - 541945) voor meer informatie en leasecalculaties.