Kleine beurt bij Vakgarage Gommans & De Wit in Ysselsteyn

Bij Vakgarage Gommans & De Wit wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Gommans & De Wit niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Gommans & De Wit voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Ysselsteyn altijd langs Vakgarage Gommans & De Wit om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Ysselsteyn? Kom dan langs Gezellenbaan 8 in Ysselsteyn (Limburg). Of neem contact op via mail info@vakgaragegommansendewit.nl of bel naar 0478-541945.

Contactgegevens

Vakgarage Gommans & De Wit
Gezellenbaan 8
5813 EA Ysselsteyn

tel.: 0478-541945
mail: info@vakgaragegommansendewit.nl